25 Juni.

Förra veckan skrev jag att jag skulle visa hur jag förvarar mina maskningar. Jag har gjort en framsida till ett litet spiralblock. Blocket har jag sedan delat in i flikar, en för ramar, tjejer, killar och övrigt.
   Motiven är färglagda med akvarellfärg på 300g akvarellpapper.
Erkänner att jag hade dom i ett litet block, tråkigt utan framsida och flikar. Så ibland är det bra att man skriver att man ska visa saker så att dom blir gjorda ;)

-::- Solskenskramar -::-


Lite förkyld

Lite förkyld har jag gått och blivit. Inte alls kul. Hoppas att jag hinner krya på mig till helgen.

Har gjort ett kort med Doraline. En tjej som gillar Råååsa ska få detta av mig.Motivet från Motivet, färglaggt med akvarellfärg på 200g akvarellpapper. Fjärilen är från Prima build a frame 2 och jag gillar den massor :)

Ha det gott!

-::- Kram -::-

Till en 70 åring.

Hoppas att ni haft en bra midsommar. Här blev det bra väder och inte det regn som lovades, skönt :)

I går fyllde min morbror Göran 70 år, Grattis!!!Detta kort fick han av min mamma.Och detta skickade jag och mina kusiner till honom.

Motiven kommer från hÄnglar och är färglaggda med akvarellfärg på 200g akvarellpapper.

-::- Tjipp -::-

Ett Grattiskort.

Fick frågan vad "maskning" är för ett tag sedan,  enklast är att visa hur man gör.

Först stämplar du motivet du vill ha längst fram på pappret och på ett postitlapp.Du klipper ut motivet från postitlappen och sätter över motivet du stämplade på pappret. Sedan tar du nästa stämpel tex en ram.Jag ville oxå ha lite ränder inne i ramen så det var bara på med nästa postitlapp och stämpla.Som ni ser så återanvändet jag mina postitlappar, nästa vecka tänkte jag visa hur jag förvarar dom.Så här blir det efter att maskat ihop 3 st stämplar. Nu är det bara att färglägga.Ett Grattis kort till en vän blev det. Motivet är färglaggt med akvarellfärg på 200g akvarellpapper. 
Stämplar från hÄnglar (utom fjärilen)Ha en skön midsommarhelg allesammans! Jag hoppas på fint väder här i Stockholm.

-::- Kram -::-

En liten Emma.

Den 5/5 fick min kusin Erik en liten Emma. Träffade den lilla söta nu i helgen.Motivet kommer från hÄnglar och är färglagt med akvarellfärg på 200g akvarellpapper.

-::- Kram -::-


Några studentkort till.

Först ett kort till Matteus kusin Melinda som gick ur 9:an idag.Ett kort till en hårdrockar kille som tar studenten i morgon.Motiven är färglagda med akvarellfärg på 200g akvarellpapper.

Ha en trevlig helg!

-::- Kramelikram -::-

Ett studentkort.

Ett kort till en tjej som tar studenten på Fredag.Ha det gott allesammans!

-::- Kram -::-


7 Juni.

Ett beställningskort till en arbetskamrat.Texten är utskriven på datorn och heter "Brickham", Motivet kommer från hÄnglar och är färglaggt med akvarellfärg på 200g akvarellpapper.

Nu är det hopp i säng!!!

-::- Natti, Natti -::-

Ett tackort till en fröken.

Ett Tack kort som min systerdotter ska ge till sin fröken.Alla motiven kommer från hÄnglar. Dom tre på bakre raden har jag maskat ihop. Pojken och flickan som sitter har jag målat och klippt ut, fäst dom med 3-d kuddar på bänken som jag ritat själv.


Blev inte superfoto men ville visa 3-d effekten. Texten har jag bara fäst i ändarna så att den går som i en liten båge.

2 Juni.
I söndags åkte badbaljan ut, härligt att bada ute tyckte lille M. Gillar att jag fångade plaskandet.Älskar denna bild på Matteus, blir varm i hjärtat.

-::- Hejsvejs -::-

1 Juni

Vilket underbart sommar väder men tyvärr ser det ut att bli regn här imorgon.

Har knåpat ihop två st presentpåsar.Text och fjärli kommer från Inkywings.

Kom på att jag glömt att visa er detta kortet.

Motivet kommer från hÄnglar, övriga stämplar Prima marketing "build a frame". Texten utskriven på datorn,mönsterpapper från Maja Design. Vikningen kommer från en gamal utmaning inne på Stampartic. Motivet är färglaggt med akvarellfårg på 200g akvarellpapper.

-::- Kram -::-

RSS 2.0