Ett kort...

Har ett kort som jag gjorde för ett tag sedan som jag nu kan visa upp då mottagaren har fyllt år.

image265

-::- Kramen -::-

Veckans badpojke.

Här knallar livet på och man börjar sakta men säkert få någon rytm på allt ihop. Lille killen gillar att vara vaken om dagarna och hålla mamman sällskap. I tisdags var barnmorskan på hembesök. Lilla k hade gått upp till 4050g.

image263

Oj så skönt det är att bada.

I början av veckan landade detta fina kort från Petra i våran brevlåda. Tack!!

image264

-::- Kram på er alla -::-

Förra veckan.

Här kommer ett kort på lill killen när han är 14 dagar gammal.

image262I tisdags natt när jag var upp och ammade så kände jag mig alldeles febrig. Matade klart vår lille kille och gick och la mig igen. När det var matdax nästa gång så kände jag mig fortfarande däckad och väckte kära Koch han hämtade en temp och det visade sig att jag hade 39,2 graders feber. Orolig relativt nyförlöst mamma så ringde vi in till gynakuten och de tyckte att vi skulle komma in. Så strax före 6 tiden på morgonen kommer vi in till akuten och skönt var det för det  fanns inte en kotte där. Dom tog en massa prover och det visade sig att jag hade fått inflamation i livmodern :( 
Min förlossning gick ju jätte bra, jag vart förvånad och undrade när det skulle göra ont. Sen uppstod problemet när moderkakan skulle ut, den satt fast. Jag förlorade närmare två liter blod och fick åka upp på operation och plocka ut den. Var borta från lille killen och kära K i fem timmar, jätte jobbigt.
När jag var på akuten så såg dom med ultraljud att jag hade stora bitar kvar av moderkakan.Hela våran lilla familj blev inlagd på sjukhuset igen och jag fick pencelin intravinöst. Det var inte vad jag hade tänkt mig att ligga på sjukhus igen. I torsdags fick vi äntligen åka hem igen och jag ska äta tabletter i 10 dagar till. Stackars vår lille kille har lite ont i magen av medecinen så han håller oss lite sysselsatta. 

Så om jag inte skriver så mycket här så vet ni att jag har fullt upp att pyssla om våran nya kärlek. Tänker på er mycket mina vänner och tack för alla kommentarer ni lämnar, de värmer en mammas hjärta.

Lill killen har fått mycket fina kläder med posten, de tackar vi för så mycket. Och eftersom jag inte hinner pyssla så många kort själv så tänkte jag visa några fina kort som kommit till lille K på posten från Gunilla, Lotta, Jessica och Ann-Louice. Tack för kläderna och de fina korten ni skickat till våran lille kille.

image259

image260

image261

-::- Kram till er alla -::-


En vecka gammal.

Nu ikväll fyller vår fine lille son 1 vecka. Oj vad tiden går fort... Äntligen börjar man komma in i lite rutiner.

image257

Här är han nästan 2 dagar gammal.

image258

Och här är han 1 vecka gammal.
Jag är så kär och lycklig över våran son.

-::- Kram -::-

I lördagskväll...

I lördagskväll kl 20,47 kom våran lille söte son till oss. Vilken kärlek :) I går kunde vi få åka hem då jag hade fått lite bättre HB värde och varit upp ur sängen och gått. Så nu håller vi på att lära känna varandra och myser förfullt.
Ska försöka hinna lägga ut någon bild på sötnosen imorgon.

-::- Kram från en lycklig mamma -::-

(Tack alla för att ni finns mina blogg vänner)

Nix inte ännu....

Bebisen verkar trivas bra i min mage :) Nu är det 40+4 dagar.  Skönt är att dagarna ännu går fort, myser runt lite, plockar lite, sälar i soffan, tittar på dåliga tv-såpor ;)  mm.

I förra veckan så plockade jag bland alla miljader små mönsterpapper som jag sparat på och limmade ihop det mesta till bakgrundspapper att göra kort av. Fick ihop 15 st. Här kommer det första som jag målat motiv och dekorerat.

image256

Pappren kommer från basic grey och chatter box. Frågan är klassas man som snål eller ekonomisk när man spar små överblivna bitar?!?! Hur stora bitar sparar ni på??

-::- Många kramar från en i väntans tider -::-

Ni som kanske undrar

Hej alla goa fina blogg besökare!

Jag går här hemma och vankar runt ännu, ingen bebis som tittat ut till oss. Nu får vi hoppas på att den väntar tills imorgon :)

-::- Kram -::-

RSS 2.0