Grattis underbara Mor!

Det är din dag idag mamma, Grattis!!!Motivet är hÄnglar och släpptes i Avesta i helgen som var.Min vän Sandra fyllde 30 den 28/4 och hyllades av mig med detta kort.Humlekillen är oxå ny från Avesta mässan.


Ett tävlingskit som oxå var med i Avesta.

Trevlig pyssel Valborg min vänner!

-::- Kram -::-


Sista veckan.

Ja då var det sista veckan då på min föräldraledighet. Känner mig färdig här hemma så det är ok att börja jobba igen. Lille M ska få vara hemma med pappa nu i 4 månader.

I helgen var jag till Avesta på mässa/pysselträff. Urkul, vi var 5 st glada pysslare i en campingstuga. En av oss så ivrig att hon ville gå upp och pyssla redan kl 5 ;)
Det blev inte mycket gjort för mig 2,75 kort. Det blev desto mer prat med gamla och nya pysslare, trevligt. En del shoping blev det oxå......plåndboken gick rejält minus :(

hÄnglar släppte ett tävlingskitt , ett mini kitt och en stycke stämpel. Skulle ha visat ett av korten nu men min mobil som jag tog bilden med har pajat det kortet :( och tyvärr så har jag redan gett bort kortet oxå...visar tre andra kort så länge i väntan på de jag gjorde i helgen.Alla motiven från hÄnglar. färglaggda med akvarellfärg på 200g akvarellpapper.

-::-Kram -::-

Då var det kursdax igen

i färgläggning. Man får prova på att måla med akvarell, distress och twinklings.
Detta sker hos Skapa Hobby på Hornsgatan här i Stockholm Torsdagen den 7/5.Motiv från hÄnglar, färglaggt med akvarellfärg på 200g akvarellpapper. Mönsterpapper från Basic Grey.
Swirlstämpeln från Tingtura.

Ni har väl inte missat att det är pysselträff i Enköping den 23/5.

-::- Trevlig pysselhelg -::-


20 April

Stampartic har en utmaning nu där man ska göra ett kort med egen gjorda dekorationer eller inga alls.Så här blev mitt. Kallorna är gjorda av cardstcok, ståltråd, avlångapärlor, akrylfärg, chalk.....
Motivet är från hÄnglars sista klubbkit, färglaggt med akvarellfärg på 200g akvarellpapper.

-::- Kramisar -::-

Några grattis kort.

Då var Påsken avklarad. Vi firade våran i Hälsingland hos mina svärföräldrar. Mycket sol som man satt ute och njöt av. Matteus fick känna på gräs och tyckte att det var lite läskigt till att börja med. Några kort på lille M finns i inlägget före.

I april är det många fördelsdagar som firas. Här kommer några grattis kort.Detta kort fick min pysselvän Petra när hon fyllde år i förra veckan och kortet under fick hennes son Loke.
Tyvärr så hade jag lite bråttom kom på att jag glömt scanna dom när dom redan var nerstoppade i cellofan därför dessa dåliga bilder.

Alla motiven är från hÄnglar färglaggda med akvarellfärg på 200g akvarellpapper.

-::- Soliga kramar från mig -::-

Från helgen


Ute i solen hos farmor och farfar.

Duktig kille som hjälper mamma att rensa rabatten :)

Sött kille modellar i "baggypants"
-::- Kram från mamma -::-

två DT-kort

Har gjort två kort med hÄngla från senaste klubbkitet.Motivet är färglaggt med akvarellfräg på 200g akvarellpapper. Mönsterpapper och tag från Maja design.Motivt är färglagt med akvarellfräg på 200g akvarellpapper. Mönster papper bla frän basic grey och making memories.

-::- Kram -::-

1 år idá

Våran lille Matteus blir 1 år i dag.
Efter lite prestationsångest så fick jag till ett kort till honom, löjligt men sant.Stämpel från hÄnglar. Motivet är färglaggt med akvarellfärg på 200g akverllpapper. Texten är utskriven på datorn.

Här en bild på 1 åringen. Tänk att få sätta händerna i den tårtan :)


-::- Kram -::-

Påskgodiskort.

Här kommer ett ge bort Påskgodiskort . Motiven är färglaggda med akvarellfärg på 200g akvarellpapper.
Mönsterpapper från Bascic grey och Chatterbox.


 Insida:
 
Baksida:


Vill du vinna detta Påskgodiskort gå då in på hÄnglabloggen och lämna en kommentar till detta inlägg så är du med i utlottningen.

Trevlig helg allesammans!!

-::- Kram -::-

Snart 1 år

Så här ser ett busfrö ut som blir 1 år på söndag.Vad gillar ni frillan :)

På pysselsidan går det sakta och lite trögt just nu. Har ett kort på G och en sak som ska ut på hÄnglabloggen till veckan klar.

-::- Tjipp och hej -::-

RSS 2.0