Flick kort

En liten Ella börjar bli stor, hon fyller tre år och älskar rosa. Hon önskar sig mest av allt en levande rosa kanin.
Någon sådan får hon inte av oss men ett kort i rosa blir det till paketet.
Blomstertjejen kommer från förra vår/sommaren. Motivet är färglaggt med akvarellfärg på 200g akvarellpapper.Detalj bild på metallhänge som jag fått av en pysselvän, tack!Wilma döps den 3 augusti och ska få detta kort som minne.Detalj bild på metallhänge som jag fått av en pysselvän, tack!
Har lärt mig hur man får någorlunda snygga rossetter. När jag fått till det kommer jag att visa hur jag gör, håll till godo :)Har börjat projekt organisera pysselhörnan. I morse fick jag ihop monterat den nyinköpta byrån. Så nu ska den gamla urväxta packas ur och rensas och organisera sakerna mm. Detta kommer ni att få höra mera om.
Ha en skön helg!!!

-::-Kram-::-


Ett Bröllopskort

I Lördags var jag på bröllop i Stockholm Stadshus. Då det var en borglig vigsel valde jag att maska ihop två motiv som jag tyckte passade för denna dag.Motiven kommer från hÄnglar och är färglaggda med akvarellfärg på 200g akvarellpapper.

För er som besöker Stockholm en solig Lördag och tycker om att se fina brudpar rekomenderar jag att ta en tur till Stadshuset och titta.

Imorgon har två semester veckor passerat i ett swooossh och det är bara två kvar. Lille M spatserar och blir bättre dag för dag, det är så mysigt att titta på :) I går var vi till Skansen och tittade på alla djuren, Lille M var duktig och slängde sin napp till vargarna......Inte så genomtänkt ;)  (han har inte slutat med napp)

Ha en kanonbra kväll!

-::- Kramis -::-

090716

Idag har vi varit och firat Lina på hennes 8-årsdag. Detta kort fick hon av oss med sina paket. Födelsedagsbarnet hade varit duktig och gjort jordgubbstårta till oss, mums :)
Motivet kommer från hÄnglar och släpptes på mässan i Leksand nu i slutet av Juni.
En kille vid namn Noa fyller 5 år idag och fick detta kort med sitt paket igår.
Motivet kommer från hÄnglar.


-::- Sommar kram -::-

14 Juli

Lilla Isabell fyller 3 år här i veckan och jag ska skicka detta kort till henne.-::- Tjipp -::-

Titta jag går.....

Nu går våran lille plutt. 090709 häden det :) Titta så lycklig han är.Grattis kort i Lila.

Har gjort tre Grattiskort i Lila.
Detta fick en arbetskamrat som fyllde 60 i förra veckan.
Kram tjejen kommer från Leksands mässan, texten är utskriven på datorn.Flickan i regnkläder hittar du under "Maj 2009". Vem som får detta kort är ännu inte bestämt.Min svärmor fyllde år i slutet av Juni. Hennes älsklingsfärg är lila så detta kort gjorde jag till henne.
Alla motiven är färglaggda med akvarellfärg på 200g akvarellpapper.

Sov gott!!

Idag har Matteus tagit sina första steg,jiiiiipppi, glatt gick han mellan mamma och pappa många gånger :)

-::- Kram -::-


15 månader

I söndags blev Lille M 15 månader.En ny grej är att hålla för öronen och prata samtidigt. Det låter så roligt då :)Att hjälpa pappa att greja ute är kul för då får man åka i skottkärran ibland.

-::- Kram -::- 


Godispåsar och burk

Här är det 30 grader och klockan närmar sig 21 på kvällen. Då är det skönt att sitta i källaren en stund och göra ett inlägg, för här är det lite svalare.

Har gjort två godispåsar och en godisburk. Dessa har jag gett till mysiga pysselvänner.Kranskullan kom förra sommaren, färglagd med akvarellfärg på 200g akvarellpapper.Motivet kommer från "Lingon och Blåbär" kittet. Har maskat ihop motivet med etiketten. Motivet är färglagt med akvarellfärg på 300g akvarellpapper.


Motiven från "hÄnglars bakplåt" kitt, färglagt med akvarellfärg på 200g akvarellpapper.
Hittade mönsterpappret för ca en månad sedan och visste precis vad jag ville ha det till för motiv, visst passade det bra :)

-::- Kram -::-


1 Juli

Hej och hoppas att ni haft en bra dag i solen.
Har gjort två bra att ha kort. Samma motiv och färger, lite sparsamt dekorerat.

Motivet kommer från kitet Lingon och Blåbär, färglagt med akvarellfärg på 200g akvarellpapper.

-::- Solkramar från mig-::-

RSS 2.0