Grattis Sara!!

Idag fyller min Gotlandsvän Sara år, Grattis vännen!!!Igår var jag på LC-mässan och pysslade. Fick träffa, pyssla och prata med Petra/Paradise. Jätte kul att träffa dig IRL, gör det gärna fler gånger :)
Jag han med att göra 2 kort, så här blev ett av dom.Ha en fortsatt trevlig dag!!!

-::- Kram -::-

Från nya klubbkitet.

Här kommer alster jag skapat med stämplar från nya hÄnglar klubbkitet.Här en gåvopåse att ge till en fin vän. Rosorna har jag gjort själv men det är min pysselvän Lotta som visat mig hur man gör dom. Mönsterpapper från Maja design. 


Mönsterpapper från Maja design.Mönsterpapper från Basic Grey. Texten är utskriven på datorn.
Alla motiven är färglaggda med akvarellfärg på 200g akvarellpapper.

-::- Kram -::-

10 st stämplar.

Inne på Stampartic har de en utmaning där man ska använda sig av 10 st stämplar på ett kort, klurigt och kul :)
Så här blev mitt.

Färglaggt med akvarellfärg på 200g akvarellpapper.De här 10 st stämplarna använde jag mig av.

-::- Kram -::-

Hohoo här är jag...

Det har varit väldit tyst här på bloggen i veckan av två anledningar. Den första är att lille M har varit ordentligt förkyld. Hosta, feber och snuva, så i tisdags var vi till Dr och fick medecin mot hostan och i fredags fick vi reda på att han hade en bakterie som bodde i näsan men eftersom febern hade börjat ge med sig  så behövde vi inte ge pencelin.Den andra anledningen är att jag pysslat med kommande klubbkit som landar i brevlådorna till veckan. En sak kan jag säga och det är att dom är jätte fina alla motiven, ni kommer inte att bli besvikna.

I går var jag till Enköping på pysselträff. Som vanligt väldigt trevligt och kul. Träffa nya människor och få inspiration och råd ;) jag han med att göra 3 st Påskkort.Alla motiven är färglaggda med akvarellfärg på 200g akvarellpapper. Är jätte nöjd med tuppen och hönan korten men undrar vad jag tänkte på när jag valde mönsterpapper till flickan !?!

-::- Kramelikramen -::-

6 Mars

Ett kort efter en skiss jag hittade inne på Stampartic.Motivet är från hÄnglar, färglaggt med akvarellfärg på 200 g akvarellpapper.

-::- Trevlig helg -::-

4 Mars

Här kommer två kort.Matteus kompis Carl Henning fyllde 1 år i lördags. Gillar bokstavspappret, köpte det på scraploppis.Min kära syster fyllde år i måndags. Blommor i massor till henne.

-::- Kramisar -::-

RSS 2.0