Ni har väl inte missat

att det kommer bli en Julkalender på hÄnglar bloggen.

Här kommer de sista 2 av Julkorten jag gjorde i Enköping i lördags.

Ha en fortsatt trevlig dag.

-::- Kram -::-

Och det blev

Min sambo drog lotter tillhörande:
Karin PG
Johanna  

Maila mig era adress på [email protected]

Här kommer  3 av Lördagens kort.Det var allt för idag.

-::- Kram -::-


Titta det snöar

Underbart med snö. I lördagsmorse möts man av snö utanför fönstret. Dagen kunde ju inte börja bättre när man skulle på pysselträff och bara göra julkort. Bra för julstämmningen.
Jag han med att göra 9 st julkort. Så det var ingen som gissade rätt men 2 av er ska få ett varsit kort för att ni var med och gissade. Sambon ska få dra lotter när han kommer hem ikväll så kika in i morgon och se om det är ditt namn som han drar.
Pysselträffen var suveränt trevlig. Tror att vi var runt 44 st i en superbra lokal, inte trångt och en mat och fika hörna utanför.
Tack tjejer i Enköping som fixar detta. Jag kommer fler gånger.

Åter till julkorten här kommer  4 av dom.

 

 

Tack till Lotta som visat mig hur Qk julstjäran blir användbar och tack Ulrika för att jag fick låna din grankviststans.
Nu letar jag med ljus och lykta efter en sådan. Någon som vet någon som har en sådan till salu????

Ha det gott!!
-::- Snökramis -::-

Ni har väl inte missat...

...att jag har en liten gissningstävling. Skrev så här i förra inlägget

 "På Lördag ska jag på pysselträff i Enköping, ska bli urandes kul att komma i väg och träffa likasinade. Så på fredag ska alla julpyssel saker packas ned då jag tänker konsentrera mig på julkort. Hoppas att jag hinner göra fler än .......?!?!?
Varför inte ha en lite utlottning. Hur många kort tror du att jag hinner att göra på lördag???? Ni har fram till på lördag kväll kl 19.00 på er att gissa. Om ni är flera som gissar rätt lottar jag ut 2 st vinnare. Vinst får bli ett handgjort kort av mig. Så det är bara att gissa på."

En kompis till mig beställde ett kort som hon ska ge till en man som gillar Malmö FF.Det fick bli kroppen till tjejen som släpptes i Karlstad och huvudet till killen som har metspö. Målade motivet i MFF färger.
Banderoll stämpeln har jag inte koll på vart den kommer ifrån.

Ha en trevlig helg allesammans!!

-::- Kram -::-

Till en 80 åring!

Fick en beställning av min far igår. Hans älsta bror Alf fyller 80 år nästa vecka.
Han bor på väst kusten och har sommarstuga på Tjörn så jag tyckte att en kille med flygande drake
passar bra. Tänkte att han är ute och flyger drake med sina barnbarn.Färglaggt med akvarellfärg. Pappren från Chatterbox, blommor från prima. Löven har jag fått utstansade så jag har ingen aning vad det är för stans men skulle gärna vilja veta?!

I morgon är det fredag, skönt!!! Nja, just nu ser mina dagar rätt likadana ut och ett gäng dagar framöver då jag är gräsänkling. Så det är jag och Matteus som gosar, leker och myser hela dagarna.

-::- Hej hopp -::-

Det blev en liten Ida.

I fredags var jag och hälsade på en innebandy kompis som fick barn för 2 veckor sedan.
Då visste jag inte riktigt vad hon skulle heta så det fick bli "En Tjej". Nu har hon ett namn och det är Ida.Stämpeln är hÄnglar och släpptes på mässan i Karlstad. Pappren från Maja Design.

Jag har anmält mig till något heltokigt för mig tror jag men tyckte att det låt jätte kul, så varför inte.
Detta hittade jag genom Åsa/Badankas blogg och det pågår hos Juniform.
[inbj.jpg]

Ha en kanon vecka allesammans!!!

-::- Kram -::-

En Julia

Ett kort inlägg.
För en månad sedan fick en vän till mig en liten Julia.-::- Kram -::-


Höstlov...

Man kan säga att jag har haft höstlov kanske lite längre än andra. Efter kort och scrapmässan i Karlstad stannade jag och Matteus kvar i Värmland i 1,5 vecka. Vi han med ett första besök för Matteus till badhuset, det gillade han :) Han plaskade och plaskade.Här badas det hemma hos mormor och morfar. Grabben gillar att badar och blir arg när man tar upp honom.
Japp, ni ser rätt det har kommit två små tänder i nederkäken, de kom förra söndagen.

Idag har jag varit på BVC. Matteus är nu 71,5 cm lång och väger 8245g.

Så mycket kort har det inte blivit. Har ett klar och ett på gång + 14 målade julmotiv. Så nu är det dax att sätta sig i pysselhörnan och göra julkort för det är inte så långt kvar till jul. Hur går det med eran julkortsproduktion??

-::- Kram -::-


RSS 2.0