Ännu mera kortUtmaningen var att rota fram papper du inte använt på länge. Jag hittade ett lila mullberry papper som jag drog men en lila chalk ovanpå för att få lite mera liv i pappret.Utmaningen var att stämpeln skulle vara en blomma eller innehålla en blomma.Retro var det här. Man fick inte använda sig av stansmaskiner, klistermärken mm utan låta saxen gå varm.
kortet blev 15*12 cm.Motiv i fokus och man fick inte använda blommor, knappar, band som dekoration. Kortet är 10*10 cm.

En liten ond halsbacill har hittat till min hals :( så iförrgårkväll och större delen av gårdagen låg jag i feber.Tyvärr så har jag fortfarande feber men håller den på sin plats med hjälp av alvedon. Nu hoppas jag bara att lille M inte blir smittad för att äta och svälja är inte så kul just nu.

-::- Kram -::-

Mera kort var det här...

En av utmaningarna var att skapa antingen två Lo/kort efter en skiss. (Obs!! Skissen är lånad från scrappiz)

Så här blev mina tolkningar:
Stämpel motiven är från hÄnglar färglaggda med avkarellfärg på akvarellpapper. Mönsterpapper från diverse olika tillverkare.

-::- Tjingeling -::-


Först ut är

detta kort som oxå fått äran att visas upp på självaste Inkido bloggen. Kul!!Utmaningen var att använda sig av Inkido papper och/eller stämplar. Då jag bara äger papper än så länge(+ en God jul text) så fick det bli ett rent mönsterkorts papper.

Kolla in detta blogg candy.Detta finner ni inne hos Deleelsia

-::- Kram -::-

Måste bara visa.

Gunilla en pyssel/gotlandsvän till mig har varit i Thailand. Hon köpte med sig band, knappar, öljetter och blommor hem. Allt detta pysselgodis fick jag, mums :) 

Hon hittade det i Bangkok på marknader som har öppet varje dag. Bandrullarna var stora så tänk på att ha gott om plats i väskorna så att ni får plats med allt ni köper när ni åker hem ;)

Gunilla har pysslat i drygt 6 månader. Detta fina kort fick jag av henne med allt godis.
(hoppas att det är ok att jag lägger ut ditt kort här)Visst är hon duktig!

Nu i helgen har det varit Cybercrop (pysselträff på internet!!??) på forumet scrappiz. Jag ställde upp i hela 8 utmaningar....Undrar själv hur jag lykades då jag kom på detta runt 19 tiden i fredagskväll.
Så välkommen åter i morgon då börjar jag att visa vad jag gjorde till cybercropen i helgen.

-::- Kramen till er -::-


Några kort till Alla Hjärtansdag.

Några kort till Alla Hjärtansdag.På detta kort har jag fått hjälp av min 10 månaders son att skrynkla till det randiga pappret ;)
Alla motiven är färglaggda med akvarellfärg på 300g akvarellpapper.

Fick en fråga om att visa upp insidan av mina kort, för att se hur jag gör innuti.
Jag gör inget speciellt inne i mina kort utan skriver bara en personlig hälsning till dom jag skickar till.

-::- Alla Hjärtankram till Alla Er -::-


Grattis Frida!!

Idag fyller min systerdotter Frida år. GRATTIS!!!

Utav mormor och morfar fick hon ett "Gitar Hero" spel och jag tyckte att det behövdes ett kort som passade detta spel :)
Kroppen är gitarrkillens och huvudet kommer från en av stämplarna som släpptes på mässan i Karlstad i höstas.

Ha det gott!!

-::- Kram -::-

Vadå busig!!!

Min son hjälpte mig att pyssla i fredags......Lille M lyckades nå upp på matsalsbordet å få tag på mina fiskarsskärmallar, mönsterpapper och färdigmålade motiv...
Han tyckte att ett av mönsterpappren skulla ha lite skrynklig tutch :)Vadå!!! Ska man inte ha fötterna på instrumentbrädan och prata i mobilen samtidigt som man kör bil!!!

-::- Stor Kram -::-

5 Februari

I dag fyller lille M 10 månader. För bara tre dagar sedan ville han börja gå, hur söt som helst. Förut när man försökte var benen som två pinnar och man fick inte hålla i honom. Nu tar har STORA kliv och håller i sig hårt.Har pysslat lite men inget jag kan visa upp för tillfället då det kan hända att mottagaren tittar in här.
Det var någon som frågade hur mina baksidemotiv ser ut. Så här ser de ut för tillfället.

 

På lördag bär det av och pysslas i Täby.

-::- Kram -::-

1 februari

Då har det gått och blivit ny månad. Här är det fint väder med några minusgrader.
Snart är det Alla Hjärtansdag och hÄnglar har släppt stämplar inför detta. Skynda er dig och beställ.Flickan och Kram kommer är nya. Ovalen är från i Julas. Pappren är Makingmemories.
Motivet är färglaggt med akvarellfärg på 300g akvarellpapper.

-::- Kram-::-

RSS 2.0