3 kort...

till en och samma tjej. Har försökt ha färgerna rosa, brunt och turkost som en genomgående färg.
Motiven är färglaggda med akvarellfärg på 200g akvarellapapper.Du har väl inte missat att det händer saker i hÄnglabloggen. Där inne har vi lite utlottningar nu och då. Så titta in och lämna en kommentar så har du chans att vina fina saker.

-::- Kramisar -::-


Kort till min far.

Detta har jag glömt att publisera.
Ett enkelt kort till min far på farsdag (som han fick ett par dagar försent, men...)men som säger allt....För det är precis vad han är.

-::- Kram -::-


Rött, rosa.....

och turkost blev en härlig färgkombo till ett Julkort.Ett till julkort i sköna gröna färger.Motiven är färglaggda med akvarellfärg på 200g akvarellpapper.

Trevlig helg!
-::- Kram -::-


Lite Jul och några välkommen

till världen kort blir det från mig idag.

Underbar stämpel och jag gillar den korstyngda texten God jul.


 
En liten detaljbild på guldtråden jag virat runt snöstjärnan som är en Martha Stewart stans.I mitten av Oktober fick kompisar till oss en liten kille, nu har han fått ett namn och det blev Tore.En gammal innebandy kompis till mig fick en kille för ett tag sedan. Han fick detta kort med passande text.Ett beställnings kort till ett par som fått tvillingar.Ha en skön pyssel helg, själv packar jag pyssel väskan och drar till Enköping för en heldag med pyssel, prat och inspiration.

-::- Kramelikram -::-


Farsdagskort.

Hittade ett underbart ark med clear stamps på Panduro. Så här ser en av stämplarna ut.Detta fick pappa Krister på farsdag. Stämpeln kunde inte passa bättre då han jobbar med att skicka upp satelliter och raketer i rymden :)
Har oxå gjort ett kort till min far som jag kommer att visa en annandag då jag inte lyckats få det på postlådan ännu.....

-::- Kram -::-


RSS 2.0