Konsten att göra av.......

.......med mönsterpapper.
För någon vecka sedan som ni vet så räknade jag mina mönsterpapper och det blev ju några stycken ;)  men nu är det två mindre då det gick åt till detta kort :)Kortet är till min kusin Jonas som fyller 40 år nästa vecka.
Han jobbar som kock så då tyckte jag att detta motiv passar perfekt.

Motivet är färglaggt med akvarellfärg på 200g akvarellpapper. Texten är utskriven på datorn.

Idag har varit en riktig skit dag, ont i huvudet hela dagen som inte någon tablett ville ta bort...jobbigt. Speciellt när man behöver vara 100% fokuserad på jobbet, då vi har en intensiv period just nu.

Trevlig helg!!
-::- Kramisar till er alla -::-

Far är rar

Grattis pappa på födelsedagen.Sorterar, fixar och städar i pysselhörnan. Råkade räkna 30*30 mönsterpappren jag har, fick det till strax över 500 st. Det betyder att jag kan göra ca 2000 kort av dom, så om jag gör ca 200 kort om året har jag papper så att jag klarar mig i 10 år....... tror inte att detta kommer att stoppa mig från att köpa nya mönsterpapper ;)

-::- Pysselkram -::-

Bröllopsask och påse

Nu i helgen gifte sig min vän Madde med sin Erik uppe i Härnösand. Brudparet önskade sig pengar till bröllopsresa. Vi köpte lite mini shampo, lotion, tandkräm mm som vi stoppade i påsen och pengarna la vi i asken.

Har använt mig av ett mini hÄngla brudpar. Rosorna har jag gjort själv, vill du veta hur så hittar du det här.

 

Nu har man jobbat 4 dagar efter sem och det har gått bra och fort.
På måndag ska våran lille Matteus börja förskolan. Det känns lite i en mammas hjärta.

-::- Kram och trevlig helg -::-

6 Augusti

Liten Theo har blivit stor och fyllt 1år. Han älskar att bada så då tyckte jag att detta motiv och papper passade jätte bra.
Badbyxorna är av mönsterpapper.
Ett Grattis kort till min vän Malin som bor alldeles för långt bort i Strömstad.Önskar er en skön helg, själv ska jag njuta av mina sista semesterdagar då det bär av till jobbet på måndag igen.

-::- Kvälls Kram -::-


RSS 2.0