Äntligen klar :)

Nu är jag klar med mitt bidrag till Scrappiz vår/sommar deltävling 2. Hade stor idé torka...
Det blev ett väskkort till en kille som tar studenten nästa vecka. Man skulle ju ha något med album att göra med på bidraget... Jag har sytt fast en plastficka inne i väskan att ha presentkort i. Plastfickan  fick vara som symbol för något med album att göra. Kan bara säga att det var kul att sy med maskin i papper. Måste jag göra snart igen. Om du inte provat kan jag varmt rekomendera att göra det.

Här kommer några bilder.

image50

image51

image52

-::- Tack för titten -::-

Varit och skjutit pistol.

Nu ikväll så var jag med Kristers jobb och fick prova på att skjuta med pistol. Kanske inte fick så många poäng men det var super kul :)

Här kommer två kort jag gjort de senaste dagarna.

image48

Fick bli brunglittrig, det är till en kille som fyller 20.

image49

Försökte mig på att rita en studentmössa som hon skulle ha i handen men det gick inte så bra :(
Passade oxå på att använda mig av Scrappiz vecko skiss.

Sitter oxå och försöker att få ihop mitt månadsuppdrag till Scrappis vår/sommar tävling del 2. Det börjar närma sig klart. Hoppas på att det hinns med imorgon.

-::- Sov sött -::-


Grattis Mamma på din dag!

Här kommer kortet jag skickade till min kära mamma på morsdag.

image45

Har oxå nu på morgonen gjort klart killstudentkort nummer 2. Tycker att det är svårt att göra kort till killar.....

image46

Fått en kommentar från min farboro Jan-Ivar här i bloggen. Kul :) För ca 14 år sedan gick han och jag på akvarellkurs tillsammans hemma i byn där jag kommer från, oj vad tiden går fort....trodde att jag ännu var 23. Det var kul och mycket lärorikt och Jan-Ivar är en duktig akvarellmålare. Vi  har tre tavlor som han har gjort i vårat vardagsrum. Mina färger har sen legat i en väska  tills i höstas då jag hittade denna underbara hobby.

Ha en bra söndag. Här skiner solen.

-::- Kramisar -::-

Ett bröllopskort till

Igår levererades det andra bröllops kortet. Det var en kille på mitt jobb som hade beställt det. Han vart supernöjd, kul :)
Han visade det för folk på sin avdelning vilket resulterade i att jag fick 4 st student kort och ett grattiskort på beställning. 4 av dom ska vara klara till veckan , phuuu. Mycke pyssla blir det. Så ena studentkortet fick bli veckans skiss utmaning på Scrappiz.

image43

image44

Och eftersom jag inte har någon studentstämpel så fick jag modifiera en hÄngla pojke lite. Han fick lite platt huvud bara.

Ha en trevlig helg. Nu ska jag försöka att ta mig ut och pyssla om mina blommor och rabatter.

-::- Kram -::-


Regnar och är tråkigt....

Vilket tråkigt väder, köpte en massa plantor till utekrukor och min 12,5 meter långa rabatt när jag var på vift i helgen. Har ingen lust att gå ut i detta tråkiga väder och plantera....
Men det är perfekt att pyssla i :) Så nu har jag gjort klart ett av veckans bröllopskort som jag ska leverera i morgon.

image41

Det svarta på kanten kommer från min scanner.
Ha en trevlig kväll!

-::- Kramiz -::-


I morgon bär det av till...

I dag kom det ett paket med posten från Magdas :) Kunde inte låta bli att beställa i fredags när hon hade 10% på allt. Massa fina papper kom det :)  Så nu börjar min papperssamling bli stor så jag måste hitta på någon bra förvaring. IKEA mappvagn har jag funderat på.

Imorgon ska jag åka till Strömstad och hälsa  på en vän. Bilen kommer att gå vägen förbi Borås....Och gissa vad jag ska göra då :) Jo stanna till hos Magnolia och shoppa loss......Kommer antagligen att köpa alldeles för mycket. Stackars lilla plånbok.

Detta kort har jag gjort som Malin min vän ska få.

image39

Så ha en riktigt trevlig helg alla så ses vi nästa vecka.

-::- Kram -::-

Börjar bli trött....

Börjar att bli trött så det är snart dax att gå och lägga sig :) Jag är en kvällstrött liten filur.
Blev klar med ett beställningskort till min kusin Helena idag.

image38

Upplägget är tänkt som en Äreport.
Pojken och flickan kommer fån Pyssel Passion och alla blommor och blad från Magnolia.

-::- Kram och sov gott -::-

Scrappiz kort skiss V.19

Så här blev min tolkning av skissen.... Känner mig lite tråkig ibland för det känns inte som jag hittar på något finurligt med skisser utan jag kopierar rakt av :( Det blev ett Rosa kort :)

image37

Pappren jag har använt mig av är Basic grey...har en känsla av att det är mina favvo papper nu :)
Flickan kommer från hÄnglar och blommor och blad från magnolia. Färglaggt har jag gjort med akvarell. Texten är Qk Katie som jag är såååå glad att jag köpte.

Igår var vi till Europa möbler och bytte ut våran fotpall till soffan vi köpte i höstas...Ett halvår för att tillverka en fotpall?!?! Passade samtidigt på att titta på nya möbler till våran hall och det höll på att sluta med att vi kom hem med ett data skrivbord istället. Men kom fram till att vi skulle ta lite betänketid på det.

Usch vad läskigt....idag så är Scrappiz bloggen bombarderad av saker från mig...Bla mitt blogg bidrag för deltävling nummer 1 Och sedan så har jag fått äran av scrappiz bloggen att tillverka 4 st kort med stämplar jag fick på posten av en stämpeltillverkare. Det var jätte kul det som är lite skämmit är att jag får tunghäfta ibland eller rätt ofta när det ska skrivas något till saker och ting...Tex något till min egen blogg. Förhoppningsvis blir dettta bättre med tiden hoppas jag på.

-::- Kram på er alla -::-

Det blev ett bra o ha kort......

Jobbigt det kan vara ibland man är hur pysselsugen som helst har en bra ide om hur kortet ska se ut i huvudet och sedan blir det inte alls som man tänkt sig, jobbigt!!
Det blev ett bra och ha kort.

image36

På dom små tagsen tänkte jag man kunde tex skriva namn, datum eller ålder.

I helgen tänkte jag försöka hinna göra ett kort till min kusin som ska på bröllop i Pingst.

-::- Sköt om er -::-


Grattis kort till en 40 åring!

I morse gjorde  jag färdigt ett kort som min syster sak ge till sin granne som fyller 40 nu i maj. Grannen gillar almoge stil...lyckades inte fånga den känslar riktig.

image34

Har oxå här i veckan gjort lite Grattis kort som mina syskon barn ska få för att ha till sina kompisar.
Inte världens bästa scanning...

image35

Nu ska jag ut till mina rabatter igen.

Ha en fortsatt trevlig helg!

-::- Kram -::-


RSS 2.0