Titta jag flyger.

Har gjort ett kort med Humlekillen och försökte få till det så att det ser ut som att han flyger men jag vet inte om det gick så bra, eller vad tycker ni ?? Så här ser kortet ut iaf.
 


Färglaggt med akvarellfärg, papper från Basic Grey, Prima blommor, BC löv. Texten utskriven på datorn.

-::- Tjollahopp -::-

Cool kille

Cool kille i kepá på cykeltur.Gillar denna stämpeln jätte mycket, tycker killen är så cool. Använde mig inte av så mycket deko till detta kort.

Hur har eran helg varit?? Min har varit toppen. I går var jag med 3 andra tjejer på "Ladies Night" i Globen. Hade inga större förväntningar då jag fick överta en biljett för en vecka sedan. Men jag måste säga att det var kanon kul och grabbarna på scen var suveräna, vilken kväll. Och tack för att jag fick bli inhoppare när en annan tjej blev sjuk.

-::- Tack för titten -::-

Flickan och dimman.

Oj, vad veckorna går fort. Förra Lördagen hade vi barnvälsingnelse för Matteus.Här ett kort på mina två favvokillar från den dagen.
Matteus och jag stannade i Värmland hos mormor och morfar så vi kom hem i Torsdags eftermiddag. Skönt att bli lite ompysslad och att se något annat än sina egna 4 väggar som man kan utan och innan och lite till nu för tiden :)
Barnvälsignelsen hade vi tillsammans med Matteus kusin Lovisa som bara är 12 dagar yngre. Här kommer kortet hon fick av oss.Kortet har jag döpt till Flickan i dimman...Vet inte om dimman blev så bra.
Färglaggt med akvarellfärg. Lila blommiga pappret är "Theresa" Blommor och blad, det randiga är något jag köpt på tradera för en si så där två år sedan. Blommor från Prima.

-::- Ha en bra helg -::-

Ett kort med annorlunda vikning.

Har gjort ett kort med annorlunda vikning och stämpel från klubbkitet.Färglaggt har jag gjort med akvarellfärg. Pappret kommer från Chatterbox och är ca1,5 år gammalt. Blommor från Prima.
Qk alfabet Vixen, organza band och glitterlim.

 
 
Här får ni en vikbeskrivning hur jag gjort, hoppas att den inte är allt för luddig bara lite oproffsig ;)

-::- Pyssla lungt -::-


Flickan i solnedgången.

Flickan i solnedgången har jag döpt detta kort till.Har maskat flickan och stämplat blommorna som är clear stamps från Autumn Leaves. Som ni ser så har puncinellas oxå hittat hem till min pysselvrå :)  Vilket sätt fäster ni fast dom på?? Färglaggt har jag gjort med akvarellfärg. Papper från Basic grey, blommor från prima.

I morgon ska vi ha barnvälsignelse för våran söta lilla kille.Ha en trevlig helg mina vänner.

-::- Kram -::-

Nu är dom postade...

Nu har hÄngla mamma Marie postat klubbkiten så håll utkik i era brevlådor efter dom, kan bara säga att de är underbara :)
Här kommer ett smakprov på två av dom.Färglaggt med avkarellfärg, bakgrunden har jag målat själv. Papper från Maja design, blommor Prima.
Textstämpeln kommer från ett äldre hÄnglar klubbkit.Färglaggt med akvarellfärg, bakgrunden har jag målat själv. Pappren kommer från My Mind´s Eye, blommor och blad från Prima. Textstämpel är oxå en hÄngel stämpel men inte från detta paket.

Ha en bra dag och njut av era hÄnglar som kanske kommer till er idag.

-::- Krameli kram -::-

HalloWeen

Det landade Halloween stämplar i min brevlåda igår. Kunde inte låta dom ligga oklappade så jag skyndade mig att göra ett kort man kan hänga på en flaska att ge bort när man går på Halloween party.

Lille M börjar att bli sig själv efter sprutorna han fick i tisdags. Han fick feber och har varit sällskapsjuk.

Ha en bra helg alla bloggbesökare.

-::- Kram -::-

RSS 2.0