Tips!!

Här kommer ett tips från mig hur ni lättare kan göra av med mönsterpapper. Det går åt ett helt 30x30 papper till detta kort, bra va! För det finns väl fler än jag som har "lite" för mycket mönster papper och som gärna vill köpa mer men det känns fel när man har massor hemma redan. Någon som känner igen sig??

Detta kort gjorde jag och skickade till min vän på Gotland.Så här kan det se ut när det är färdigt. Det är ett kort med två fickor att stoppa tags i. Där ni ser grön papper ska det igentligen vara blommiga pappret men jag limmade på ett matchande grönt istället.

Här kommer min luddiga hemma gjorda förklaring.Lycka till och skriv gärna en kommentar om ni gör ett kort efter min beskrivning eller om ni har frågor.

I morgon smäller det. Det är kort och pysselmässa i Karlstad och jag ska vara där och hänga på låset :)
Kanske vi ses!!  

-::- Tjipp och hej som vi säger i värmland -::-


Höst kort!

I förra veckan i hÄnglabloggen så hade DT Agneta gjort ett kort med sin första hÄngla stämpel. Jag blev inspirerad av det och plockade fram min första hÄngla stämpel. Så här ser kortet ut.Det ska min far skicka till en av mina fastrar. Visst är dom söta dom små svamparna. Pappren ja... Vet bara att ett av dom är från Basic Grey dom andra har jag fått. Blommor från Prima, löven är Bosscut.

Här kommer ett höstkort till.Flickan är från senaste hÄngla klubbkitet och katten i korgen från ett tidigare. Papper från Bo Bunny, blommor från Prima.

Ha en bra pysseldag!!

-::- Kramelikram -::-

Grattiskort.

Här kommer ett grattis kort som kommer till en vän på posten idag.Färglaggt med akvarell. Papper från Sassafras och DaisyD´s. Blomma från prima, band från Panduro, qk löv och bosscut svirls.

-::- Kram -::-

19 Oktober.

Vilken helg med underbart väder. Har hunnit vara ute en del, och hör och häpnad fått ihop 4 st kort :)
Kan inte visa alla fyra på en gång då de ska med posten under veckan.
Här kommer ett bra o ha kort.Tycker att han är så cool denna kille. Bakgrunden skulle se ut som sanddyner, tänkte att han skulle komma från stranden men det ser mer ut som ja jag vet inte vad, något tips?? Vad tycker ni att det ser ut som??

-::- Tack för titten -::-

HooHhoooooo

HooHhoooo, jag lever :) Känns som om att jag har lyst med min frånvaro lite här på bloggen.

Min lilla systerdotter ska ha HalloWeen födelsedagskalas så jag gjorde inbjudningarna till henne. Gjorde 8 flick och 8 pojk, här kommer ett litet smakprov på dom.

Först skrev jag ut texten på datorn, använt mig av 300g akvarellpapper. Sen stämplade jag och målade och sist inkade jag kanterna svarta. Fladdermöss och katten är äldre hÄngla Halloween stämplar.

Förra veckan bara försvann, så fort gick den. Hande en kompis från Gotland med sin lille son på besök.Här sitter grabbarna och leker med varandra, gulligt :)

Den 25 och den 26 oktober är den Kort och Scrapbooking mässa i Karlstad. Det har ni väl inte missat. Jag ska dit så kanske ses vi där!

-::- Ha en bra dag -::-

Ett förlovningskort.

I fredags var jag hem till en vän på middag. Fick då träffa hennes kille för första gången. De har förlovat sig så de fick ett kort av mig.Färglaggt med akvarellfärg, bakgrunden har jag målat med himmel och hav då de befann sig till havs då de förlovade sig. Papper från Bo Bunny och Basic Grey. Siden bård från Panduro. Prima blommor samt utstansade retro med inpiration från Linda Muhr. Texten är utprintat på datorn och satt i vågor, inspiration till det hämtat hos min DT vän Anita hos hÄnglar.

Här är det underbart höstväder:) Har en fin vän från Gotland här på besök med sin son som är 5 veckor äldre än Matteus. Vi har fått underbart väder att ta promenader i med våra barnvagnar. Killarna leker och tittar glatt på varandra, jätte kul.

-::- Kram åt er alla -::-

RSS 2.0